számlakép

Dinamikus sablonok

Mitől dinamikus?

Egyedülálló módon, a Dragon Számlázó speciális algoritmus alapján "kiszámolja" Önnek a legszebb megjelenést, bármilyen dokumentum típusról vagy kimutatásról legyen szó. Íme a fontosabb szempontok.

Kompozíció

Az algoritmus figyelembe veszi a fejlécben megadott név, cím és egyéb adatok hosszát, a tételsorok megnevezés hosszát, az összegek hosszát, az összegek kerekítését, megjegyzéseket, kedvezményt, sorok tördelését. Ezek összeségéből komponálódik meg az esztétikus, ízléses megjelenés.

Például minden tételsor hozzáadása után az előző tételsorok újra számolódnak, az oszlopok szélessége és a tördelés illeszkedni fog az újonnan hozzáadott sorhoz.

Színek

A gondosan megtervezett sablonokban bevezettünk egy "Témaszín" lehetőséget, ami azt jelenti, hogy erős karaktert ad a megjelenésnek. Ezt összhangba hozva a nagyfelbontású logóval, teljesen egyedi, nagyon szép dokumentumok születhetnek, akár PDF formátumban, akár kinyomtatva.

A program figyeli a kiválasztott témaszín árnyalatát, lehet akár világos vagy sötét tónusú, az algoritmus hozzá igazítja a dokumentum megjelenéséhez. Így mindig könnyen olvasható lesz.

HD logó

A logó méretezéssel, elhelyezéssel nem kell foglalkozni, az algoritmus megoldja Ön helyet. Használjon nyugodtan nagyfelbontású logót, így nem lesz elmosódott a kép.

HD Háttérkép

Bármilyen méretű lehet, alkalmazkodni fog a megjelenéshez. Természetesen ez is lehet nagyfelbontású. Ha pontos elrendezést szeretne torzítás nélkül, akkor a javasolt méret: 595x842px vagy többszöröse.

Bármit módosít a dokumentumban az azonnal hatással lesz a teljes megjelenésre.

Kérjük nézzen meg néhány mintát. Ha ugyanarra a sárkányra klikkel többször, akkor az elrendezés változik, ha másik színre, akkor marad az elrendezés és a témaszín változik.Klikkeljen a sárkányokra!